Onsdag 20 September 🍂☔️

Hohooo!


Idag har jag haft ytterligare en fantastisk dag. Jag bara avverkar bra dagar efter varandra den här veckan. Love IT!! 👏

Idag blev det en riktigt långprommis tillsammans med syrran, Harlie och båda hästarna. Blev en halvmil ute i skogen bland stock och sten, kände även lite på slutan och något försök till öppna från GroundWork position utan att hon börjar korta steget. Lättare sagt än gjort 😉 Syntes att Orlandia uppskattade att få komma ut och sträcka på sig ordentligt, fanns en del överskottsenergi att göra slut på!

Nu går hon i större hage igen så hon kan få gå av sig lite mer, då blir hon inte fullt lika rastlös. Imorgon är Andrea (syster) ledig med så då blir det nog en tur ut i skogen med, lika bra att passa på när man är två. Vågar mig inte ut på stora vägen själv nu när hon är så pass pigg, då är det bra med en lugn liten mulle som kan gå före när det blir för läbbigt ;) 

Gårdagen körde jag ett litet snabbt GW pass på banan med cavaletti. Hon var trött efter besöket på kliniken i måndags så vi mjukade bara lite i sidorna och checkade av att sluta hjälpen fungerade även den dagen. Det gjorde den om än inte så engagerat som vanligt 😂 Fina flickan, så löjligt lycklig över henne nu. 💕


Magisk frukost 😍
Ser ni vad fin hon börjar bli? 😍
Harlie på tur i morgonsolen ❤️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress