Motivationen tillbaka!
Efter en hel helg med hästar, hästar, hästar, så kan jag äntligen säga att jag faktiskt känner mig på rätt kurs med ridandet igen och motivationen att fortsätta träna, var lite confused där ett tag...
 
Började med i fredags efter jobbet så kom Andy och hjälpte mig i stallet samt coachade mig när jag red. Var helt APslut för jag var förkyld och hade gått upp kl 5, ingen Dream-combo direkt men det funkade, jag red helt okej men kände att jag inte riktigt fick någon aha-upplevelse eller gjorde mitt bästa för den delen heller, men ändå lite hjälp i rätt riktning. Tränade på att "hålla" kvar ramen som andy så fint kallar det, eftersom jag alltid släpper så fort hon börjar ta stöd på bettet, så det blir ju lix inte så bra som ni förstår. Men nu har jag lärt mig att ha stöd på tyglarna och förstått att jag kan vara mjuk i handen för det! Höll oss på volten för det mesta och flyttade in och ut, samt ökade steglängden och minskade till små höga energiska steg, men alltid ha kvar samma bjudning framåt och att med så små hjälper som möjligt få henne att lyssna på mig. Gick rätt bra fast jag red som en kratta!
 
Sen på lördagen åkte jag tidigt på morgonen hem till mamma och så red jag Mozart( nya ponnyn) och andy red Comsan på banan, lalla mest runt då det var första gången jag red honom och ja... man måste se honom för att förstå ;) haha så jävla stel häst alltså :o sen åkte vi hem till mig och hoppade 51/2 men Cora, gick superbra hon var så rolig! Men skratta så mycket åt att hon blir helt tom över hindret. Hon suger tag jättefint mot hindret men när man väl lyfter bara dör hon och typ släpar magen i bommarna haha! Sen helt död efter, får kanske hoppa lite oftare så hon kommer på tekniken kan man ju hoppas, och får styrkan att trycka ifrån :P
 
Emelie och Allie sov över hos oss så idag red både jag och panda för henne. Andy började att hoppa Comsan för henne, en jättebra övning jag måste tipsa om senare. Tänkte prova den själv snart med Cora! Det gick iaf skitbra och andy red honom så jäkla bra och lyckades hålla honom så lugn som man nog kan med Comsan ;) Sedan blev det lite " dressyr" för Mozze och mig, så söt häst men usch vad jobbigt det var att rida honom, ville spy flera gånger(CORA I LOVE U) men gick ändå hyffsat för oss ;)
 
 
 
Back on track
Yes kände mig lite bättre igår så pallrade mig till stallet och longerade Colan iaf, som var på ypperligt humör. Värsta rally humöret, en dags vila gjorde henne tydligen Lite för gott :P hon var fin ändå, lite spänd dock men skötte sig väldigt bra med tanke på allt runt omkring, blåsigt och stora maskiner som kör runt och väsnas. Så hon vänjer sig nog snart :)

Idag blev det en snabb uteritt innan jobbet för jag söla mig lite på morgonen.  Hon var ss äcklig och flög hit och dit, var rädd för precis allt och det var antingen full fart framåt eller tvärnit... Kom inte direkt till någon ridning. Så när jag kom hem igen kände jag att jag inte var nöjd så red några varv på banan så iaf jag fick en bra känsla. Det fick jag. 

Försökte tänka på att min innerhand inte skulle lägga sig i och låta henne gå fram samt att min vänstra skänkel skulle vakna till liv och börja arbeta igen :P hon blev riktigt bra i höger varv efter en stund, gick på bra framåt med stöd på yttern. Tränade att sakta farten men behålla samma energi framåt och bara "studsa" henne till högre och kortare steg. Sen länga och behålla stödet, var skitfin! Även galoppen var kanon men känns att jag inte ridit dressyr på länge, var as stel och rak som en jäkla pinne så blir lite mer lösgörande arbete nu i fortsättningen! Här kommer lite bilder på stallet oxå som jag tog idag :)

Här är Coras och en till häst kompis Box. Vi har nästan som en egen hörna av stallet som jag gillar jäkligt mkt;) lonely wolf! 


"Stora stallet" , trivs jättebra, trevliga och ordningsamma allihopa i stallet :) 


Lilla sto-flocken:) 


Lägligt!
Happ lagom till min lediga dag igår blev jag sjuk som fan, låg däckad i soffan typ hela dagen sen tvingade Marcus ut mig så vi åt glass och åkte till en sjö och badade med Harlie & käka lite picknick, sen hem till soffan och var död resten av kvällen! Så ingen ridning igår och inte idag heller, har 3 jobbdagar kvar att överleva :( suger!