Lets go
Inne på sista semester veckan nu och jag har inte hunnit ett skit av vad jag ville, swishswish sa det bara så var det över! Dessutom har jag varit sjuk i snart en vecka men igår kände jag mig lite bättre så pallra mig bort till stallet, var tom sugen på att rida igen! Hon har varit totalt avställd nu när det varit så varmt och jag har inte haft någon som helst lust att rida så hon har vilat ett tag nu. Men nu är jag redo att köra igång igen :) 

Igår blev det en lugn uteritt längs kanalen, tränade igångsättningar i skritt-trav och mycket halter. Hon är sååå stel i vänstersidan så gjorde mycket sidförflyttningar för båda hjälperna för att hon skulle mjukas upp. Kändes något bättre i slutet men tänkte ta ett kort pass på banan idag med samma tänk, lugnt och träna grunder nu när hon ändå inte har gått på länge. Så sugen på att komma igång med dressyren igen och nu ska jag vara noggrann med grunderna så jag får igen det senare :) 
Älskar att bo hääär bästa Söderköping så vackert! ❤️
Jajjamen
Nu är jag lite mer back on track! Fyfan vilken förkylning jag åkt på?? Helt däckad igår och idag men fick lite mer energi nu på kvällen så segade mig bort till stallet och byggde upp en liten serie åt Colan så fick hon löshoppa, var ungefär vad jag orkade med! 

Hon var supersöt, så korkad egentligen. Har inget staket utan bara hindrena och sen en bom på varje sida som infångare och har gjort så enda sen jag fick henne och hon har ännu inte förstått att hon bara kan springa förbi eller hoppa ut mitt i för det är lix inget hinder där men icke;)

Jag behöver bara stå i mitten o smacka lite ibland innan hindrena för lite moraliskt stöd, bjöd fint idag i slutet. Hon är ju en liten fjant och hopptekniken är ju inget att hissa i flaggstången direkt :P men hon fick skutta runt lite och ha roligt, vill att hon ska få självförtroende och som sagt vilja hoppa av fri vilja. 

Tränat hund idag med, träna "cirkelträning" och att ställa upp henne gick ganska bra men så sjukt varmt på dagen och jag mådde så sjukt illa efter att vi hade tränat på att trava runt några varv ... Blää nu ska jag vila upp mig så jag kan komma igång snart igen! Miniponny haha 
Skit ...
Taggad på att äntligen få komma hem och rida, hann rida 2 ggr varav gårdagens uteritt var katastrof rent ut sagt.. Såhär i efterhand berodde det nog på massor med äckliga insekter samt träningsvärk från tidigare pass kanske? Såg fram emot en lugn Skogsrunda men redan 2 m efter sista hagarna vid stallet började cora fjanta sig för minsta lilla och vägrade gå framåt typ.. Fruktansvärt stallmodig. 

Fortsatte i hopp om att det skulle ge sig när jag kom utom synhåll från de andra hästarna med icke.. Hon var as tittig hela ridturen( vilket hon inte brukar vara) och as stel i högersidan. Det brukar hon vara men det brukar ge efter lite när man mjukat upp med sidvärtesrörelser och annat lösgörande arbete men näää. Så tänkte jag skiter i att rida "ordentligt" så klättra henne lite ist och tog en galopp innan jag ledsna och vände hem, då jävlar gick det fort och utan att fjanta för ngt?! Ponnyjäkel! Så red en volt på ett vallen och bort från "hem" gick det slingrigt och i 1 km i timmen sen körde hon ponny-utåtställd-1cmkorthals-sväng och full fart hemåt. Fyfan jag va såååå arg. Så släppte tyglarna och satte på musik för att lugna mina känslor. Idag inte sugen på att gå till stallet. Vilket jag inte kan heller för direkt efter ridturen när jag kom hem då, slockna ja o vakna upp imorse med världens dyngförkylning. :( no fun, legat i soffan hela dagen!

En rolig sak jag ser fram emot iaf är utställning med Harlie i augusti, förft i Norrköping och dagen efter i Eskilstuna. Debuten för oss båda så det blir ... Spännande ;) och går de dåligt på hästsidan så går det bra på hundsidan. Gårdagens spår gick så jäkla bra, la nog det längsta hittills ca 250 m med 3 spårpinnar inkl slut i en "u-form", dessutom gick det lite i uppförsbacke på vissa ställen och hon var riktigt duktig! 

Lite disträ första biten men efter första pinnen kom hon in i ett jättebra spår-Mode och ba kickassade resterande, stolt matte!! Över stigar o allt, bästa tjejen❤️ 

Bada i Norrlands-å på semestern;)
Var tvungen. Hon är ju sååå söt!! 

O min fula grishäst som jag inte är alla glad på just nu