Närmar sig!

Fy helveteee vad trött jag var igår kväll!! Vilken dag jag hade, först upp till Nyköping och hälsa på moster. Hon hjälpte mig med Harlie & gav massa tips som vi kan träna på nu, behövdes för jag är sämst blir så trött på mig själv -.- sen prova vi även på spår för första gången, var riktigt roligt så det ska bli kul att prova o skönt att ha något att aktivera henne med.

Liten trollunge <3

Sen blev det hem till mamma och rida ett ridbanepass med nya medryttaren Jessica, såg jättebra ut! Imorgon ska hon ha Cora & stallet första gången själv :) jag red Comedi... Blä... Jag älskar min ponny alltså :P men ja det gick något bättre i slutet men inte van att behöva driva så mycket haha! Så föredrar min lilla ponny som går av sig själv ;) nu blir det en uteritt med mamma o sen pyser vi ner till Göteborg :D 

Glömde igen

... Att blogga igår! Coras nya medryttare kom o red igår så vi red ut tillsammans! As länge i det sköna vädret så härligt, var skönt att få prata lite mer också så man får ett hum om vem det är haha ;) tror det kommer bli jättebra faktiskt! Ska bli skönt att få hjälp att hålla igång Cora nu så man slipper åka ut iaf några dagar i veckan, är ju skönt att ha ett liv med ;) 
 Idag fick hon stå och imorgon ska vi rida lite på banan så hon får känna på henne mer där :) på onsdag bär det av ner till Göteborg fick nämligen fri biljetter så ska till gbg horse show med mamma och Andy o en tjej till, awesome! Köpa massa hästsaker!! :DD

Nu börjar man få lite hopp om våren äntligen =D 


Provridning

Hellu again! Piss att de blev sånt skitväder nudå, var ju så jälla härligt väder i början av veckan! Har varit duktig och ridit väldigt mycket nu senaste tiden men glömmer bort att blogga hela tiden solly! ;) 

Igår blev de en sväng ut med mamma och comedi, hoppade små stockar o över vattenpölar, as roligt =D avslutade en sväng på ridbanan för att rida igenom lite till idag när en tjej kom och provred cora.  

Alltså kräkmedel var hon idag haha , Superpigg och asspänd( säkert pga att ja nästan dog av nervositet haha) så gick ju skit att rida när tjejen skulle kolla på!! Ja så det gick väll inte sådär jättebra för henne att rida heller men söm sagt hon var svår idag. Och speciellt om man är van att rida 180-hästar är det ju ganska stor skillnad på storleken och när Cora är spänd blir hon typ 1cm lång vilket inte är heller så lätt att sitta på ;P Men hon tyckte iaf att hon verkade rolig om man lär sig henne så hon ville gärna komma o prova fler gånger, PUH hoppas verkligen hon vill hjälpa mig :) tror hon kommer bli jättebra när hon väl kommit på hur Cora ska ridas, hon är ju lite egen! Så det känns positivt  =DÅh tänk när det blir såhär grönt o fint igen!! 


Spännande

Påväg ut till stallet... Idag kommer en tjej och ska provrida Cora! =)
Vår!

Fyfan vad härligt väder det är nu,snön snart helt borta!! Love it, idag blev det en riktigt skön uteritt med mamma & Comedi så nu har ja energi till kvällen :) 
Helg igen!

Som ni säkert sett har ja försökt hitta en medryttare till Cora... Lättare sagt än gjort, känns inte så lovande så får nog tänka igenom andra alternativ. 

Har försökt va duktig nu o ridit varannan dag iaf, men ja då blir ja sjuk!!! Red iaf världens härligaste uteritt i fredags med Andy! Hoppade små stockar o över bäckar, as roligt & Cora va supertaggad o hoppade som fan ;) avsluta lite på banan för det är ju så nice när man får framåtbjudningen helt gratis efter en uteritt, båda hästarna va asfina! Verkligen wow-känsla på Cora så det känns lovande :D lite mer motiverad nu, igår red Andy och Anna hästarna skönt som tusan så idag kan hon stå utan dåligt samvete puuuh.. Hon behöver verkligen gå mycket mer, hon blir en helt annan häst när hon rids ordentligt och regelbundet så får ta tag i mig själv nu =)Så gick de några dagar till...

Haha bra på att uppdatera känner jag! Är så jävla mycket hela tiden så hinner inte ens med att tänka, känns som det börjar lugna ner sig lite mer nu och ja börjar få lite rutiner iaf. Svårt att hålla igång en häst med allt runt omkring :P men kämpar på bäst jag kan, har numera lyse på ridbanan så det hjälper ju jäkligt mycket, kan man äntligen rida på kvällarna med :) min lilla Donna är suuuuperduper pigg men så jävla fin att rida. Älskar henne alltså, red en snabbis på banan i lördags o en stund idag, as crappy underlag idag men i lördags , woooow va ja älskar min lilla ponny! Önska ja hade någon som kunde fota o filma lite har inget att visa :( men langar upp lite bilder iaf:)


Bästa killen ploga ridbanan åt mig:D


Cora hitta ett nytt sätt att bära boots..


Hundvakt åt den här lilla pajasen =D 
RSS 2.0