Närmar sig!
Fy helveteee vad trött jag var igår kväll!! Vilken dag jag hade, först upp till Nyköping och hälsa på moster. Hon hjälpte mig med Harlie & gav massa tips som vi kan träna på nu, behövdes för jag är sämst blir så trött på mig själv -.- sen prova vi även på spår för första gången, var riktigt roligt så det ska bli kul att prova o skönt att ha något att aktivera henne med.

Liten trollunge <3

Sen blev det hem till mamma och rida ett ridbanepass med nya medryttaren Jessica, såg jättebra ut! Imorgon ska hon ha Cora & stallet första gången själv :) jag red Comedi... Blä... Jag älskar min ponny alltså :P men ja det gick något bättre i slutet men inte van att behöva driva så mycket haha! Så föredrar min lilla ponny som går av sig själv ;) nu blir det en uteritt med mamma o sen pyser vi ner till Göteborg :D 
Glömde igen
... Att blogga igår! Coras nya medryttare kom o red igår så vi red ut tillsammans! As länge i det sköna vädret så härligt, var skönt att få prata lite mer också så man får ett hum om vem det är haha ;) tror det kommer bli jättebra faktiskt! Ska bli skönt att få hjälp att hålla igång Cora nu så man slipper åka ut iaf några dagar i veckan, är ju skönt att ha ett liv med ;) 
 Idag fick hon stå och imorgon ska vi rida lite på banan så hon får känna på henne mer där :) på onsdag bär det av ner till Göteborg fick nämligen fri biljetter så ska till gbg horse show med mamma och Andy o en tjej till, awesome! Köpa massa hästsaker!! :DD

Nu börjar man få lite hopp om våren äntligen =D 

Provridning
Hellu again! Piss att de blev sånt skitväder nudå, var ju så jälla härligt väder i början av veckan! Har varit duktig och ridit väldigt mycket nu senaste tiden men glömmer bort att blogga hela tiden solly! ;) 

Igår blev de en sväng ut med mamma och comedi, hoppade små stockar o över vattenpölar, as roligt =D avslutade en sväng på ridbanan för att rida igenom lite till idag när en tjej kom och provred cora.  

Alltså kräkmedel var hon idag haha , Superpigg och asspänd( säkert pga att ja nästan dog av nervositet haha) så gick ju skit att rida när tjejen skulle kolla på!! Ja så det gick väll inte sådär jättebra för henne att rida heller men söm sagt hon var svår idag. Och speciellt om man är van att rida 180-hästar är det ju ganska stor skillnad på storleken och när Cora är spänd blir hon typ 1cm lång vilket inte är heller så lätt att sitta på ;P Men hon tyckte iaf att hon verkade rolig om man lär sig henne så hon ville gärna komma o prova fler gånger, PUH hoppas verkligen hon vill hjälpa mig :) tror hon kommer bli jättebra när hon väl kommit på hur Cora ska ridas, hon är ju lite egen! Så det känns positivt  =DÅh tänk när det blir såhär grönt o fint igen!!