Älskade lilla häst...

Usch känner mig så nere just nu. Vet ju att så fort jag känner att det är något med Orlandia så gnager det hela tiden inom mig. Jag vet ju att framtidsutsikterna eventuellt inte ser så bra ut och det stör mig. Jag kan inte acceptera det.


Har tagit det så jäkla lugnt och promenerat i skog och mark för att hon ska sakta få bygga upp sig, tränat hållning och jobbat henne på banan mest i skritt. Häromdagen såg hon konstig ut när jag longerade henne, ska på återbesök på måndag så jag lät henne rulla på i en högre trav och varvade med galopp ett par gånger för att se om det kom fram något mer. Jodå, då kom den där förbannade hältan igen. 
Orkar inte. 

Så nu mockar jag bara fram till måndag, orkar inte ta i hästarna för min energi är så utpumpad. Grädde på moset bokade jag ju in tandläkarbesök nu på söndag, kommer kosta 2k. Känns jäkligt värt nu, beroende på var hon är halt nu så vet jag ju att hon inte får många fler chanser från veterinären. Men vi tar det då, och ser vad vi får fram på måndag helt enkelt. Bajs. 

Förutom det har vi börjar kika lite på hästar till salu. Vi har sagt en prisbild på ca 50-60k, man får inte mycket för de pengarna alltså.😂 Först lurade vi på att köpa oinriden häst att utveckla själva men efter de senaste åren men sjuka hästar hit och dit har vi pratat om att köpa något som vi faktiskt kan rida på även om den är lite äldre. Fått många intressanta svar så ska försöka övertala resterande familj att åka och kika på ett par... 😄 Lyser upp lite i varje fall.
Saknar så att bara kunna hoppa upp och rida lite... 💕 Den här gången ska vi testa flera och inte ta första bästa, det har hänt för ofta när vi köpte hästar. Vi är inte så tålmodiga 🙄 
Vi får se hur det blir! Håll tummarna 🙏Ny hage till tjejen! Alla försök att få i henne mat tas här innan vintern 😁
Dyngsur ponny efter heldag med regn, kliar så 😂😂
Orlandia 2017

Lägger in lite bilder från i år. Tycker Ollis börjar bli sakta men säkert mycket finare i kroppen. Hon håller upp sig själv på ett helt annat sätt än tidigare även om hon gärna blir hägnande på bogarna. Men vi tränar på med mammagympa och vår fantastiska behandlare Camilla. Om en vecka är det återbesök på kliniken, tänk om hon kunde få vara ohalt. 💕 Magkänslan säger dock annat tyvärr.. 😞


Tidig sommar 2017
Vår 2017...
Höst 2017, kolla rumpisen och hållningen!
Life 🌾

Hej igen!

Nu har det varit fullt upp igen... :) Som vanligt! När jag känner mig lite pressad så kan jag bara göra det jag verkligen måste annars slår det bakut, så därför har jag inte känt att jag orkar skriva här. Trots att det är något jag verkligen vill! Men ibland går inte det ihop med min ork... 🤔

Har fortsatt med promenader och mycket jobb i skritt. Bokat in återbesök den 30/10 och nästa vecka ska vi tillbaka och kolla tänderna på Orlandia. Skulle gjort det i våras egentligen men eftersom prognosen var så osäker så hoppade jag över det, det kostar ju liksom ändå... :)

Men nu får jag ändå hoppas att det går ett tag till och då vill jag ju givetvis att hon har alla förutsättningar för att lyckas. Hon har väldigt mycket issues och såklart även i munnen så det är verkligen dags.

Efter det blir det en behandling till hos Camilla så det är fullt ös denna månad! 💪

Orlandia ser väldigt fin ut i kroppen nu men jag har svårt att säga hur hon rör sig. Därför tar vi det väldigt sakta så att hennes kropp hinner hänga med i förändringen ordentligt, hoppas verkligen det kommer löna sig i längden. :)

Har verkligen kommit ifrån den här "rid-abstinensen" men vi har pratat lite smått hemma om att eventuellt skaffa en till häst. Eftersom vi alla egentligen vill ha en ridhästar, nu står vi här med en gamling och en häst vars framtid är väldigt osäker. Jag känner mig mer motiverad än någonsin så vi får se om det dyker upp något. 🙌😊

Liten update for now! Take care 😘

Finaste tjejen 💕😍
Vårt hus 🙌🌸 Makes me happy everyday!
Fått update från vår Cola-Björn 💕