Ledig underbar dag!
Idag har jag haft en helt fantastisk dag, galet fint väder så kan väll knappast bli annat! Fått as mycket gjort också. Började dagen med att gå ett varsitt spår med hundarna, gick mycket bra. Eddie var klockren medan Harlie låg på lite väl mycket så fick verkligen ta tid på oss och fokusera på lugn i spåret. 

Efter lunch red jag ut på Cora en sväng barbacka. Vovvarna fick följa med också så tog en liten skön runda i solskenet. Gick superbra, testade att ställa igenom åt båda hållen och hon slappna av och sänkte sig jättefint i både skritt och trav. Det trodde jag inte efter en hel sommar utan ridning. 
Efter det var det Orlandias tur. Myste massa i stallet innan och bara njöt sedan gav vi oss ut på en runda i skogen och tränade samma sak där. Hon var pigg och framåt men är ruskigt jäkla stel så tog längre tid att få igenom. I slutet var hon väldigt fin trots att hon var rätt spänd hela ridturen igenom, ganska mycket överskottsenergi ... ;) Känns bra iaf när hon är så pigg och glad! 

När jag var klar i stallet så åkte jag till pappa för att hjälpa farmor med hans hundar då han är bortrest en vecka. Drog en runda i skogen med cykeln och dom så de fick ur lite energi. Välbehövligt! I slutet gick de superbra i kopplet👌 Nu ligger jag och glor på bonde söker fru, imorgon blir det lite jobb igen 😄

Tisdag!
Ligger helt död i soffan. Min plan var att rida tre hästar efter mötet idag som var mellan kl 9-15. Men var helt död eter Ferran så Orlandia fick vila och Cora likaså... Är ledig imorgon så tänkte att jag tar dem imorgon så behöver jag inte ha dåligt samvete ;) 

Red Ferran som sagt. Gick sådär, jag rider som en gammal apa. Fyfan så ochill sits även fast jag försöker sitta bra och vara följsam. Överfokuserade nästan på det så det blev inte så mycket alls. I slutet gick det lite bättre för så började det tillkomma någon slags plan i det jag höll på med. Tränade Kyras abc där hon slappnade av lite mer och avslutade med galopp på serpentinbågar som gick väldigt bra faktiskt. Så för att inte ha ridit på hundra år så gick det väll helt okej, men Frida får nog hjälpa mig nästa gång om jag ska rida på banan något mer. Nu kändes det som jag körde någon halv variant av det hon gör och vad jag gjort innan och kommer knappt ihåg hälften av något så det blev ju mest bajs ;) Fina Ferran är så snäll iaf 😘


 
Söndag
Idag var jag och Marcus i garaget en sväng under fm för att lämna hojen och lite andra prylar där. Passade på att pussa lite på min bil, åh vad jag önska att jag var rik så jag kunde göra allt jag drömmer om ;)


Åkte till stallet nu på em och idag fick jag äran att ta hand om Ferran! Fixade stallet först och Orlandia fick gå i skritten ca en halvtimme. Passade på att fixa till Ferran lite under tiden och sedan gav vi oss ut en liten sväng i skogen. Blev inte riktigt vad jag hade tänkt för jag tappa bort mig lite... det såg inte ut alls så som jag hade för mig att det gjorde när jag red med Frida sist. Men tänkte inte mer på det, följde lite skogsstigar hit och dit och tänkte att vi kommer väll fram till någon väg snart men icke! Kom tillsist fram till ett övergivet hus och värsta sumpmarken. Såg ut som man skulle kunna fortsätta rakt över in i skogen och när jag försökte vända så ville Ferran verkligen verkligen gå in i skogen så jag lät henne, tänkte att vi kanske kommer hem fortare då. 

Meeen skogen blev tjockare och tjockare och när hon fick välja helt själv ville hon gå över värsta diket så då tog jag över och försökte hitta en bättre väg själv 😂 Ja ... lyckades inte. Det blev så sjukt tjock skog, gick verkligen inte att ta sig igenom! Så vi vände och det tog ett bra tag innan vi hittade vägen vi kom ifrån och kunde pusta ut haha. Seriöst aldrig varit så borta som jag var idag, läskig skog!😬 

Aja Ferran fick iaf skritta ordentligt i kuperad mark så hon kändes mjuk och fin efter det, avslutade med lite korta galopper i båda varven  och slutligen skänkelvikningar i trav för att få chilla ner ordentligt efter 😊 Fina Ferran så jäkla söt liten häst 😍