Bildtajm!
Här kommer lite bilder från "ridlägret" jag och min mamma var på i söndags hos min dressyrtränare! Det var supermysigt och lärorikt. Började dagen med ett varsitt pass för Katarina med fokus på programridningen då, gick riktigt bra, Cora var skitfin och jätteduktig för att vara på ett helt nytt ställe! Sedan blev det lunch och efter det red vi fram tillsammans och sedan det program vi tränat in. Jag och Cora red L:B 1 och det gick helt okej, vi hade ställt i ordning så det skulle se ut som på tävling med lite "staket" och en bil som domare och tuta som startsignal =D Det var riktigt roligt och jag var dö nervös fast det bara var träning haha! Så red sämst, men Coris var bäst iaf!
 
Det var riktigt kul att höra hur alla tyckte hon var så fin fast vi inte haft henne så länge, och hur mycket hon ändrats sen första träningen, sjukt peppande!
 
Nu ska jag sluta babbla, här kommer lite bilder från första passen :)
 
 
 
 
As fin 4årig Lusitano var också med, sjukt snygg!
Mamma fick låna Katarinas gamla 19.åriga halvblod haha =D As häftig för den såg inte mycket ut för världen, men den kunde sin sak minsann!
 
 
 
Ridläger
Ridläger imorgon :D känns som barn på nytt haha, men nej så kul ska vi inte ha det ;) är bara över dagen faktiskt och vi ska börja dagen med ett pass på fm där vi rider ett dressyrprogram som vi tränat in , jag ska rida L:B :) sedan är det lunch och efter det ett pass till! Kommer bli så lärorikt, vi ska filma varandras ritt också så vi kan gå igenom sen vad vi gör fel och kan förbättra. Längre redan så nu ska jag gå och lägga mig men först lite mys med råttisarna :) Tips!
Hann inte skriva igår då det var full rulle med stall & jobb på kvällen! Men red iaf Cora utan stigbyglar, oh fyfan vilken skillnad. Varför gör jag inte det oftare? I början kunde jag knappt sitta alls men i slutet gick hästen kanon för jag hade kommit igång och verkligen red! Och jag kunde rida lätt och göra vad fasen jag ville = super bra för balansen kände jag! 

Körde även galoppbommarna och de gick super, ska prova hoppa lite imorgon tänkte jag:)