Härlig dag!
Underbart väder idag! Blev en uteritt med mamma & comedi idag. passade på att klättra lite med, snygga rumpor ska det bli till våren ;) imörn blir det lite studs för Cora om ridbanan är bra! 
Det är sån jäkla skillnad på cora från när jag fick henne, kom ihåg att i början när jag red ut så gick hon bara rätt över allt och följde inte vägar eller stigar automatiskt så jag fick sitta och styra hela tiden, la jag till skänkeln sprang hon bara iväg. Idag la jag märke till att hon gick längs vägen på helt lång tygel och att hon flytta sig när jag la till skänkeln ist för att rusa framåt. Så lite har det gått framåt, gick jäkligt bra på dressyrlektionen i fredags. Fick jättebra tips på hur jag ska rida skänkelvikningarna bra och få med hela henne utan att bogarna flyter ut( som e alltid gör) så bara träna vidare, just sidförflyttningar har visat sig vara mycket problematiska för oss ;) 


Myssöndag
Började med pannkaksfrukost hos bästa bärta imorse :D ( friidabergman.blogg.se) jättemysigt & gott! Saknar att ha henne här hemma, typ min enda vän haha! Sen blev det en snabbtur ute i skogen med båda pållarna ihop med mamma. Så jäkla härligt väder ju!! Imorgon får tjejen vila, tisdag blir uteritt med mamma då vi båda jobbar kväll sen tänkte jag hoppa lite studs på onsdag. Så ser min plan ut för början av veckan, får se om jag håller den ;) 


En av mina nya bebisar <3
Varför jag håller på med hästar


Ja, idag blev jag påmind om just det! Min ponny var i början av ridpasset ett litet kräkmedel men slutet var som en dröm! 

Hade bestämt mig för att klättra ute dagen till ära & kom på en jättebra backe på andra sidan skogen som vi använde mycket förr men inte ridit där på flera år så tänkte att jag skulle rida bort & se hur den backen såg ut idag! 
Hon var Superpigg idag och gick i typ 150 hela vägen, sen klättra jag 3 gånger i den backen, sen var det tunga kliv hem kan jag säga ;) på vägen hem var det en jättefin väg så jag fattade galopp & bara låg o rulla , så himla härlig känsla! Har typ inte gått med några av våra tidigare hästar för så fort man fattade galopp var det bromsen i & man var tvungen att hoppa omkring över hela vägen för att allt i dikena ev. Kunde käka upp en. Så det är jäkligt skönt med en häst som inte är speciellt tittig haha! Men seriöst hur härligt är det inte att ligga och galoppera på en grästäckt väg i typ oändlighet?? Jo precis, superhärligt!