Bra kväll!
Haha alltså jag tyckte inte det var så länge sedan jag uppdaterade men det var visst redan en vecka sedan... 😅 Ouups! Tiden springer ju bara iväg!! Dagarna går i ett, bor hos morsan just nu och det är så jäkla skönt att få vara på jobbet så länge jag behöver, åka hem och få mat och kunna gå ut i stallet när jag vill. Loves it! 

Ridbanan funkar faktiskt att rida på trots snön så det är roligt, idag blev det en barbacka tur på fältet. Skrittade flera varv och bara myste innan jag samlade mod för lite trav och galopp, hon var så jäkla pigg! Har tränat massa galoppfattningar senaste tiden så hon vet precis vad som gäller, poff sa det bara jag tänkte tanken på galopp. Det blev några skutt här och där också😂 Så jäkla söt. Hon är super rolig att rida just nu, pigg och glad så det är verkligen motiverande att gå ut o rida nu trots vädret! Jobbar dag hela denna vecka och nästa så i helgen ska jag passa på att rida ut en riktig långsväng, i ljuset. Lyx! Hoppas få med mig morsan också! 😃23 Deciembre
God morgon, God morgon och God Jul! ( Still weird)
Ligger och drar mig i sängen, sovit som en påse skit, känner mig helt slut.... Efter uppesittarkvällen ( Där jag förövrigt inte vann någon ny bil...-.-) så däckade jag på mattan tillsammans med vovvarna. Skapligt ont i ryggen idag känner jag! Men strax ska jag ta tag i mig själv och gå ut i stallet, det är ju fan mörkt fortfarande... Jo men nuuu kommer jag ihåg vad jag skulle berätta om. Findus tycker nämligen jag uppdaterar lite dåligt så here we go ;)
 
Blev lite avis när jag såg att Frida (friidabergman.blogg.se) hade hoppat med sin lilla pärla, bestämde i måndags att Ollis skulle få en dags vila på tisdagen och sedan skulle vi hoppa lite studs lr något igår. Göra något annat helt enkelt, blev som sagt lite inspirerad av Frida så det blev tre bommar på mittlinjen med 6m mellan varje och en oxer på slutet. Har ju lite mindre ridbana nu för tiden men det fick plats, det satte en på prov att ha kontroll på grejjerna hela vägen. Skarp sväng in och skarp sväng efter.
 
Red fram henne i alla gångarter, hon kändes vääääldigt stallmodig och stod emot på ena kortsidan(mot utgången). Men vi körde på, satt bara med och lät henne få gå fram ur det själv. Ap mkt jobbigare för henne ;) Red på serien och började med ett enkelt kryss bara första gångerna för att jag skulle hitta rätt ridning. Tyckte hon var lugn och fin men sprättig efter sista hindret så bad mamma kolla på. Mitt fokus låg på att just göra ingenting och låta henne sköta allt men tydligen så knep jag iväg henne innan hindret iaf. Så då fick jag tänka ännu mer på att bara vänta och då, poff. Hoppade hon superfint, inga problem efter hindret och fick en mycket mer bärig galopp helt plötsligt i svängarna. Höjde upp till en oxer och hoppade några gånger, red noggranna vägar där hon verkligen fick runda sig i hörnen och inte sticka iväg. Supernöjd är jag! Blir ju bara lite kortare pass än så länge men det var roligt, jag behövde få lite blodad tand!
 
Har lite roliga saker som händer men tänker hålla lite på det tills jag vet att det blir av. Håller tummarna iaf ....;)
 
 
 
 Otålig banana-horze
 
 
 
Happyface!
Dagen innan jul! Hur sjukt? Jag har noll julfeeling what so ever fortfarande! Ska bli hur skönt som helst med en heeel dag ledigt imorgon, kommer börja dagen med en sovmorgon följt av en mysig uteritt på julafton smorgon tillsammans med min älskade mamma. Underbart! 

Har verkligen inte prioriterat att skriva här då det hänt så sjukt mycket senaste tiden. Har flyttat hem Orlandia till min mamma nu och det känns faktiskt hur skönt som helst. Här har jag full koll och så kommer jag spara massor med tid. Tid som jag känner att jag behöver ha om jag ska överleva minst ett år till !!😂 

Min chef har gått på semester så det är fullt ös medvetslös på jobbet och det har såklart strulat så sjukt mkt, som vanligt så går allt som kan gå fel, just det ;) Men vi har köttat på och hittills känns det bra trots att vi varit sjukt underbemannade! Men nu ska jag foka massor på Orlandia, hon känns superfin nu. Har mest blivit ridning på banan senaste veckorna då jag jobbat dagtid men det har gett otroligt mycket eftersom jag måste trimma då..! Häromdagen gjorde vi vårt bästa pass ever, så satans fin. Brukar ha svårt att få en ärlig bjudning fram till bettet men jäklar vad med hon var.

Rider massor med galoppfattningar, tagen bakdel både på volt och i skänkelvikningar för att hon inte ska tappa bakkärran och sladdis för att lösagöra bogen och hon blir så jäkla fin av det så det känns som jag börjar hitta mitt system för hur jag ska rida fram henne på bästa sätt. När jag inte har någon på marken då😉