Day off
Ledig idag med! Började dagen med en uteritt på min fina pålle. Idag tränade vi på skänkelvikningar och galoppfattningar längs kanalbanken. Kändes rätt stel i början och med all rätt, känns som längesen jag verkligen red igenom henne ordentligt. Men iaf hon blev riktigt fin i slutet och var väldigt lyhörd för mina hjälper. De första fattningar drog hon iväg lite men fick till några bra där hon verkligen rundade sig och gick undan för innerskänkeln även i fattningen. Travade av i lite lägre form och sen hem för att åka till stan och ta en lunch med pappa. Imorgon  börjar jag kl 2 så ska försöka hinna med att motionera både hund och häst innan dess =D 

Onsdag
Idag öppnade jag på jobbet och var fett motiverad för att jag skulle sluta redan klockan 2! Men så blev icke fallet utan kom från jobbet först efter 16... -.- Sämst att va dotter till cheferna ibland :P Sjukt trött för jag hann inte med någon rast på hela passet heller men pallra mig direkt till stallet och det blev en promenad med en annan tjej i stallet och våra pållar. Var tvungen att göra något så Olle fick röra sig lite efter igår när vi hoppade. Men imorgon tänkte jag rida ut en sväng på morgonen =) Glad nakenråtta  😂 
Ledig dag!
Igår blev det en spontan tripp efter jobbet till Frida, Orlandia hade vilodag så passade bra. Blev middag med Frida och myggan först sen upp och äta tårta hos hennes päron, fläskpannkaka.se efter det ;) Sov även över hos Findus och imorse åkte vi och fixade hennes stall först. Guuud så fint det är, avis!! Sjuk ordning på allt =) 

Därefter käka vi och sen åkte vi hem till mig och Frida klippte Orlandia medan jag mockade. Helt stört hur snäll hon är, stod helt still hela tiden. Sen skulle jag rida en liten snabbis för vi skulle in och köpa nytt täcke till Olle med innan hon var tvungen att pysa hem.

Frida släpa fram lite hinder så det fick bli att hoppa lite vilket var roligt, det tyckte Olle med för hon bocka lite t.o.m =O var som att rida en helt annan häst efter klippningen! Så nu är jag taggad igen med en fett snygg häst ;)


& såhär går det när man fokuserar på allt utanför banan istället för hindret som kommer 😂