Bästa ponnyn
Alltså Gud vad jag älskar min ponny. Blir alltid så glad att komma till stallet oavsett hur jag mår innan, idag var verkligen en sån dag. Inne på 6:e jobbdagen och har så stressigt på jobbet då the bosses är på semester. Helt mentalt utmattad varje dag när ja kommer hem men bestämde mig ändå för att gå till stallet idag fast jag helst ville gå o gräva ner mig någonstans. 

Hade först tänkt rida barbacka som häromdagen men hon hade svullnat upp  precis där sadelgjorden ligger an och jag antar att det var för att jag red med schabrak och täckesgjord sist :( jävla skit!! Det funkade skitbra verkligen och man slapp få hela arslet fullt med hästhår! Men det gick inte för sig tydligen så släppte henne bara på banan och träna lite lydnad bara istället , hon är så söt alltså :P 

Får se hur det ser ut imorgon men annars får ja väll få hela röven full med hår för jag ska fan pallra mig ut o rida . Måste komma igång!


Tjockis❤️


Haha så jävla ful, såhär ser hon ut ungefär hela tiden... Vroom vrom (tillfreds & avslappnad...) ;) 
En vecka senare...!
:D 


Sorry! Tar mig aldrig tid att blogga men har faktiskt hänt massor som jag skulle Kunna skriva men som jag inte gjort =D men kom hem från Frida i onsdags kväll så då blev det ett longeringspass med Cora, provade pessoaloungen så hon var lite extra springig i början men i slutet lugnade hon sig och jobbade på bra bitvis. Ska bara försöka spänna den rätt nästa gång så inte inspänningstyglar åker ut hela tiden haha! 

Sen blev det lite ofrivillig vila tills i förrgår pga midsommar och allt men hon kändes faktiskt riktigt fin, glömmer bort att det är bra med lite vila ibland. Så blev en uterunda med lite skritt och lugn jogging i söndags och igår ett kortare pass på banan i skritt och trav med fokus på framåtbjudning och att jag inte ska sitta och bromsa henne hela tiden utan rida "med" henne. Och driva emot handen... Gosh att de ska va så jävla svårt! Gör alltid för mycket av allt och i slutet när jag väl kommit till riktig ridning så handlar det inget om styrka utan bara känsla och att lägga in rätt hjälper vid rätt tidpunkt. Men hon blev riktigt fin så tack panda för hjälpen :) nu ska jag nöta grunder tills det sitter i ryggmärgen!