Woppi
På topp alltså! Senaste dagarna har varit gr8:D ridit massa , mest ut o bara njutit av hästlivet! Idag blev de några varv på ridbanan och Cora kändes hur fin som helst, gett mycket att plumsa runt i snön och ridit ut för hade bra framåtbjudning redan från början och eftersom ja red ut länge igår hade hon inte så mycket överskottsenergi. Trampa på bra som sagt & jättefin o mjuk, så red bara några varv i alla gångarter =D fett nöjd över min lilla ponnybus, hoppas kunna övertala morsan att åka till ridhuset någon gång så jävla sugen att få rida lite på riktigt ;) 

Veckan
Soooft ledig två dagar nu! :D i måndags blev det ett pass på fältet, fjanta mest runt snön fick göra sitt lix ;) igår red jag en stund på banan, hon kändes fin men svårt när det är lite ojämnt så ska fan pallra mig iväg till ridhuset snart alltså! Idag fick hon stå, tänkte rida ut imorgon beroende på vädret, sen på fredag blir det Stockholm & hämta min nya bebis!!:D 
Helg hos Findus
Tudaluuu! Helgen har spenderats i Kungsbacka hos Frida (friidabergman.blogg.se). Åkte hit i torsdags och då slappade vi bara med lite film, sen på fredagen följde jag med henne till sitt jobb. Fixade i stallet och sen red vi två hästar var, helvete var trött jag var efter haha! Men sjukt roligt, så himla fina hästar!! var roligt att rida hästar som faktiskt kan något, synd att man är så bajsig på att rida själv bara, Dags att komma igång känner jag bara ;)
 
Så det var riktigt roligt, på kvällen blev det restaurang med Findus och hennes kompisar, käkade väääärldens goaste plankstek. Igår sov vi länge sen åkte vi till systemet o lite ridsportbutiker, köpte ett vintertäcke till Cora(är väll dags kanske) och några boots, så roligt här nere för de har så mycket skojjiga hästbutiker =D
 
Sen var det hem och fixa stallet, fotade Frida på fältet med sin nya häst Ferrari. Så jäkla fin och charmig häst alltså, kommer bli så bra! Lägger upp lite pics vi tog igår, blåste storm haha!