Woppi

På topp alltså! Senaste dagarna har varit gr8:D ridit massa , mest ut o bara njutit av hästlivet! Idag blev de några varv på ridbanan och Cora kändes hur fin som helst, gett mycket att plumsa runt i snön och ridit ut för hade bra framåtbjudning redan från början och eftersom ja red ut länge igår hade hon inte så mycket överskottsenergi. Trampa på bra som sagt & jättefin o mjuk, så red bara några varv i alla gångarter =D fett nöjd över min lilla ponnybus, hoppas kunna övertala morsan att åka till ridhuset någon gång så jävla sugen att få rida lite på riktigt ;) 


Veckan

Soooft ledig två dagar nu! :D i måndags blev det ett pass på fältet, fjanta mest runt snön fick göra sitt lix ;) igår red jag en stund på banan, hon kändes fin men svårt när det är lite ojämnt så ska fan pallra mig iväg till ridhuset snart alltså! Idag fick hon stå, tänkte rida ut imorgon beroende på vädret, sen på fredag blir det Stockholm & hämta min nya bebis!!:D 

Helg hos Findus

Tudaluuu! Helgen har spenderats i Kungsbacka hos Frida (friidabergman.blogg.se). Åkte hit i torsdags och då slappade vi bara med lite film, sen på fredagen följde jag med henne till sitt jobb. Fixade i stallet och sen red vi två hästar var, helvete var trött jag var efter haha! Men sjukt roligt, så himla fina hästar!! var roligt att rida hästar som faktiskt kan något, synd att man är så bajsig på att rida själv bara, Dags att komma igång känner jag bara ;)
 
Så det var riktigt roligt, på kvällen blev det restaurang med Findus och hennes kompisar, käkade väääärldens goaste plankstek. Igår sov vi länge sen åkte vi till systemet o lite ridsportbutiker, köpte ett vintertäcke till Cora(är väll dags kanske) och några boots, så roligt här nere för de har så mycket skojjiga hästbutiker =D
 
Sen var det hem och fixa stallet, fotade Frida på fältet med sin nya häst Ferrari. Så jäkla fin och charmig häst alltså, kommer bli så bra! Lägger upp lite pics vi tog igår, blåste storm haha!
 
 

Mooonday

Idag blev det en supermysig uteritt med mamma i solen och snön!! Sånna här dagar är det ju faktiskt rätt härligt med snö :) Cora var supertaggad då hon stått hela helgen för jag jobbade, men hon blir så jäkla fin när man lyckas få den där damp-energin till att användas på ett bra sätt. Skit fin att rida idag, bra tryck bakifrån och mjuk :D älskar min ponny!!!
Liten räv

Longerat både Comsan & Cora idag, de va riktigt duktiga..Om man bortser från att Cora sprängde grinden till hagen när jag tog ut Comsan... Morr hatar deras tvångsbehov av att va 1cm nära varandra KONSTANT! :| 

Men iaf, de skötte sig fint, fokusera bara på att de skulle kliva på bra framåt, blev riktigt fina i slutet. Men blev as sugen på att rida ;) 


Min röda underbaring<3

Tudaluuuu

Hej! Länge sen IGEN! Har ingen täckning någonstans och inget wifi till datorn så har varit svårt att blogga ;) men livet rullar på, försöker rida/motionera Cora typ varannan dag nu så vi kommer igång. Rider ut för det mesta, någon gång på banan och det har gått riktigt bra! Längtar tills vi kan börja träna dressyr igen, är så taggad! 

Igår var Coris hos vet. för sista sprutan i grundvaccineringen, passade även på att kolla tänderna på henne! Var lite orolig eftersom hon säkert inte blivit så bra omhändertagen innan jag fick henne och sen vet man ju inte, är jag för stark i handen?? Eller har fel bett o allt sånt så lite nervös innan, det syns ju lix direkt i munnen på dom om man rider snällt eller inte.. Men puh, hon hade inga konstiga tänder & veterinärer var imponerad över hur fin hon var i munnen. Så hon behövde inte komma tillbaka på 2 år, omg lättnaden! Värsta bra ponnyn vi fått tag på alltså ;) 

Mål för detta år är att starta någon lättare dressyr och ev. Pay and jump, men då ska jag fan kunna rida henne bra på marken. Så fortsatt fokus på dressyren, nu när hon är skodd runt om kan jag äntligen få trava och galoppera ute ordentligt så hennes kondis blir bättre! Ser fram emot ett förhoppningsvis skadefritt(annars slutar jag med hästar haha!) år med min fina ponny!! :D 
RSS 2.0