Life 🌾

Hej igen!

Nu har det varit fullt upp igen... :) Som vanligt! När jag känner mig lite pressad så kan jag bara göra det jag verkligen måste annars slår det bakut, så därför har jag inte känt att jag orkar skriva här. Trots att det är något jag verkligen vill! Men ibland går inte det ihop med min ork... 🤔

Har fortsatt med promenader och mycket jobb i skritt. Bokat in återbesök den 30/10 och nästa vecka ska vi tillbaka och kolla tänderna på Orlandia. Skulle gjort det i våras egentligen men eftersom prognosen var så osäker så hoppade jag över det, det kostar ju liksom ändå... :)

Men nu får jag ändå hoppas att det går ett tag till och då vill jag ju givetvis att hon har alla förutsättningar för att lyckas. Hon har väldigt mycket issues och såklart även i munnen så det är verkligen dags.

Efter det blir det en behandling till hos Camilla så det är fullt ös denna månad! 💪

Orlandia ser väldigt fin ut i kroppen nu men jag har svårt att säga hur hon rör sig. Därför tar vi det väldigt sakta så att hennes kropp hinner hänga med i förändringen ordentligt, hoppas verkligen det kommer löna sig i längden. :)

Har verkligen kommit ifrån den här "rid-abstinensen" men vi har pratat lite smått hemma om att eventuellt skaffa en till häst. Eftersom vi alla egentligen vill ha en ridhästar, nu står vi här med en gamling och en häst vars framtid är väldigt osäker. Jag känner mig mer motiverad än någonsin så vi får se om det dyker upp något. 🙌😊

Liten update for now! Take care 😘

Finaste tjejen 💕😍
Vårt hus 🙌🌸 Makes me happy everyday!
Fått update från vår Cola-Björn 💕
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress