Starten på veckan...
Gick sådär måste jag säga! Jobbade 12-21 i måndags och det är ganska ont om tid där på morgonen. Vill ju gärna sova ut lite efter att ha jobbat helgen ;) Duschen funkade inte hemma så fick åka hem till mamma för att göra det, innan dess skulle hundarna motioneras och så var ju planen att hinna med Orlandia också. Gick inte! Var i stallet kl 11 och 11.20 åkte jag därifrån 😂 Världsrekord i stallet I believe! 

Igår bytte jag mina pass resten av veckan och kör nu dag istället för kväll. Så igår rensade jag upp allt papperarbete på kontoret, blir så sjukt trött av att behöva sitta still OCH tänka så var helt slut redan när jag kom till stallet. Bestämde mig efter många konversationer med mig själv att jag visst skulle rida fast jag inte kände för det. Så blev det. Hade tänkt en liten runda med lite skritt och trav, bara mysa omkring. Ehhh
.. eller inte, Orlandia var så sjuuuuuukt pigg. Taktade hela vägen, tvärnitade för alla små saker hon såg, typ stenar. Balanstravade förbi allt som var såååå läskigt. Och allt var läskigt igår, tro mig! Flög nästan av när vi skulle gå förbi en kohage där hon bara drog iväg i världens galopp så fort någon rörde sig 😂 Så himla ful! 
Jag var helt slut när vi kom tillbaka i stallet, Olle hade nog kunnat köra på ett tag till såg det ut som... blev enda en ordentligt runda på ca en timme med rätt mkt trav ändå. 

Funtar på om jag ska rida henne på banan idag, får inte ut sp. Mycket av att rida ut henne när hon är såhär. Ingen mer helvila på den där damen, shit! Men det känns ju lovande ändå, såhär pigg har hon aldrig varit utan kraftfoder innan...😀


Bra bilder blev det idag...😆
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress