Ledig underbar dag!
Idag har jag haft en helt fantastisk dag, galet fint väder så kan väll knappast bli annat! Fått as mycket gjort också. Började dagen med att gå ett varsitt spår med hundarna, gick mycket bra. Eddie var klockren medan Harlie låg på lite väl mycket så fick verkligen ta tid på oss och fokusera på lugn i spåret. 

Efter lunch red jag ut på Cora en sväng barbacka. Vovvarna fick följa med också så tog en liten skön runda i solskenet. Gick superbra, testade att ställa igenom åt båda hållen och hon slappna av och sänkte sig jättefint i både skritt och trav. Det trodde jag inte efter en hel sommar utan ridning. 
Efter det var det Orlandias tur. Myste massa i stallet innan och bara njöt sedan gav vi oss ut på en runda i skogen och tränade samma sak där. Hon var pigg och framåt men är ruskigt jäkla stel så tog längre tid att få igenom. I slutet var hon väldigt fin trots att hon var rätt spänd hela ridturen igenom, ganska mycket överskottsenergi ... ;) Känns bra iaf när hon är så pigg och glad! 

När jag var klar i stallet så åkte jag till pappa för att hjälpa farmor med hans hundar då han är bortrest en vecka. Drog en runda i skogen med cykeln och dom så de fick ur lite energi. Välbehövligt! I slutet gick de superbra i kopplet👌 Nu ligger jag och glor på bonde söker fru, imorgon blir det lite jobb igen 😄