19 Mars
Hellu! Sitter i nuläget i bilen påväg hem från Stockholm. Idag har vi varit med Harlie hos en kiropraktor/massör för att kolla upp henne då jag upplever att hon inte går riktigt som hon ska och även reagerar när jag trycker på vissa ställen. Detta visade sig också, hon var sned i bäckenet vilket gjorde att hon svajar mycket åt sidorna när hon går istället för att få driv framåt. Så nu har hon knäckt till låsningarna och visat var jag ska underhålla med massage. Eller ja överallt men på de ställen som kan komma att bli problem. Tur att vi kolla upp henne nu när hon är så pass ung ändå så det inte sätter sig mer!


Vi har även hälsat på hos Harlies uppfödare och hon har just nu en kull som ska flytta om två veckor så var ju tvungna att passa på ;) så sjukt söta, ville ta hem hela högen!!😍😍

Stallet fixade vi klart imorse och Marcus var med idag för att hjälpa till. Körde lite konditionsträning nere på fältet med Orlandia. Nöjd pålle efter som fick sig en liten dusch med idag!så sjukt härligt väder! Imorgon ska hon kollas igenom av en massör som höll i kursen jag gick nu nyligen! Ska bli spännande =) 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress