Provridning
Hellu again! Piss att de blev sånt skitväder nudå, var ju så jälla härligt väder i början av veckan! Har varit duktig och ridit väldigt mycket nu senaste tiden men glömmer bort att blogga hela tiden solly! ;) 

Igår blev de en sväng ut med mamma och comedi, hoppade små stockar o över vattenpölar, as roligt =D avslutade en sväng på ridbanan för att rida igenom lite till idag när en tjej kom och provred cora.  

Alltså kräkmedel var hon idag haha , Superpigg och asspänd( säkert pga att ja nästan dog av nervositet haha) så gick ju skit att rida när tjejen skulle kolla på!! Ja så det gick väll inte sådär jättebra för henne att rida heller men söm sagt hon var svår idag. Och speciellt om man är van att rida 180-hästar är det ju ganska stor skillnad på storleken och när Cora är spänd blir hon typ 1cm lång vilket inte är heller så lätt att sitta på ;P Men hon tyckte iaf att hon verkade rolig om man lär sig henne så hon ville gärna komma o prova fler gånger, PUH hoppas verkligen hon vill hjälpa mig :) tror hon kommer bli jättebra när hon väl kommit på hur Cora ska ridas, hon är ju lite egen! Så det känns positivt  =D



Åh tänk när det blir såhär grönt o fint igen!! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress